Om oss

Elsykkeloutlet.no er en nyoppstartet butikk og har som mål å gjøre el-sykler mer tilgjengelige ved å holde prisene lave. 

Vi har direkte kontakt med fabrikkene og kutter ut mellomledd. Dette gjenspeiler seg på prisene. Vår visjon er å levere kvalitetssykler til lave outletpriser.

.

Elsykkeloutlet.no er en del av Kajakk & Fritid AS og du kan derfor besøke oss i vårt lokale i Drammen der du vil bli tatt godt imot av en av våre kompetente medarbeidere. Et av våre fremste mål er å tilfredsstille kundens behov og yte god kundeservice og vi er derfor tilgjengelige både på telefon, mail og fysisk i butikk. 

Vi er også norges største testsenter for elsykler. Besøker du oss i vår butikk vil du få muligheten til å teste ut alle elsyklene vi fører.

..

I vår butikk har vi også et eget verksted med en dyktig tekniker har som mange års erfaring med slike kjøretøy.

.

Uansett om man handler el-sykkel på nett eller butikk vil man få samme lave priser og den samme gode servicen hos oss. Vi ønsker velkommen for en god handel, eller bare en hyggelig prat, på telefon eller i butikk.

 

 

Elsykkeloutlet er samarbeidspartner med Kajakk og Fritid AS og Airwheel Norge AS, se deres tilbud ved å trykke på lenkene.